ΦΩΤΙΣΜΟΣ - ΑΡΤΕΜΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΩΤΙΣ

ΑΡΤΕΜΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ

Διεύθυνση - ΦΩΤΙΣΜΟΣ Διεύθυνση: ΝΩΝΤΑ ΓΚΕΛΟΥ 8 - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ Τ.Κ. - ΦΩΤΙΣΜΟΣ Τ.Κ.: 57019
Περιοχή - ΦΩΤΙΣΜΟΣ Περιοχή: Θεσσαλονίκη Κατηγορία - ΦΩΤΙΣΜΟΣ Κατηγορία: ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Τηλέφωνο - ΦΩΤΙΣΜΟΣ Τηλέφωνο: 2392051058 Fax - ΦΩΤΙΣΜΟΣ Fax: 2392051056
Κινητό - ΦΩΤΙΣΜΟΣ Κινητό: 6973382466, 6975362770 E-mail - ΦΩΤΙΣΜΟΣ E-mail: info@artemis-light.gr
Υπεύθυνος - ΦΩΤΙΣΜΟΣ Υπεύθυνος: ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ MΑΡΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΦΩΤΙΣΜΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΦΩΤΙΣΜΟΣ Ιστοσελίδα:
H εταιρεία ΑΡΤΕΜΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2002 με γενικούς διευθύνοντες τον κ. Νικόλαο Τσολακίδη και την κ. Ντιάνα Μπουσκενιγκ, η οποία έχει σημαντική συνδρομή με την μακροχρόνια πείρα της ως αρχιτέκτονα φωτισμού. Το Φεβρουάριο του 2007 η εταιρεία μετονομάστηκε σε Τσολακίδης Νικόλαος & ΣΙΑ Ε.Ε. με μοναδικό υπεύθυνο τον κ. Τσολακίδη Νικόλαο. Το καλοκαίρι του 2013 παραδόθηκε η εταιρεία στην δεύτερη γενιά στην κόρη του κ. Τσολακίδη, Μάρθα Τσολακίδου. Ο συνεχής...
Επισκέπτες: 17851

ΑΡΤΕΜΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ

ΑΡΤΕΜΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ

H εταιρεία ΑΡΤΕΜΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2002 με γενικούς διευθύνοντες τον κ. Νικόλαο Τσολακίδη και την κ. Ντιάνα Μπουσκενιγκ, η οποία έχει σημαντική συνδρομή με την μακροχρόνια πείρα της ως αρχιτέκτονα φωτισμού. Το Φεβρουάριο του 2007 η εταιρεία μετονομάστηκε σε Τσολακίδης Νικόλαος & ΣΙΑ Ε.Ε. με μοναδικό υπεύθυνο τον κ. Τσολακίδη Νικόλαο. Το καλοκαίρι του 2013 παραδόθηκε η εταιρεία στην δεύτερη γενιά στην κόρη του κ. Τσολακίδη, Μάρθα Τσολακίδου.

Ο συνεχής ρυθμός ανάπτυξης και η σταδιακή και σταθερή συνεργασία με τους πελάτες μας, όπως τα εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής πώλησης, η συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές επιβεβαιώνουν την ανάπτυξη μας σε αυτόν τον κλάδο. Η μεγάλη δυνατότητα επιλογής προϊόντων σε ότι αφορά τον επαγγελματικό όπως και τον ιδιωτικό χώρο, η αξιοπιστία μας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με συνεργάτες και προμηθευτές, που εδρεύουν στη Γερμανία έχουμε θέσει ως στόχο να προσφέρουμε ποιοτικώς ελεγχόμενα αξιόπιστα προϊόντα σε ελκυστικές τιμές. Τα τεχνικά εργαστήρια και η διασφάλιση ποιότητας των ίδιων των κατασκευαστών πιστοποιούν τα προϊόντα αυτά. Από το 2010 η ΑΡΤΕΜΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚ. & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι επισήμως αντιπρόσωπος του οίκου SLV ELEKTRONIK GMBH της Γερμανίας αποδεικνύοντας την επιτυχία της στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία RZB – Rudolf Zimmermann Bamberg GMBH ανήκει στις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της Γερμανίας με πολυετή εμπειρία και ικανότητα προσαρμογής των επιθυμιών του πελάτη σε κάθε προϊόν.

Η εταιρεία EPSTEIN DESIGN εξειδικεύεται σε φωτισμό εξωτερικού χώρου μέσω φωτιστικών σωμάτων από PΕ υλικό. Οι εταιρίες HELESTRA LEUCHTEN, CASABLANCA και BRUMBERG καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από φωτιστικά μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία TOP LIGHT εξειδικεύεται στην παραγωγή φωτιστικών μπάνιου καθώς και στην κατασκευή καθρεπτών με ενσωματωμένο φωτισμό. Μέσω κλαδικών εκθέσεων η εταιρεία μας παρουσιάζει με επιτυχία στο κοινό της, την γκάμα των νέων προϊόντων και τις καινοτομίες της.